PORTES OBERTES VIRTUALS

on . TPL_WARP_PUBLISH . TPL_WARP_MODIFIED . Posted in Secretaria. Vist: 2001

Som un centre obert a la societat. Sempre ens ha agradat poder oferir un dia de portes obertes perquè les famílies vingueu i conegueu el projecte de l’IE Jacint Verdaguer. Enguany donades les circumstàncies de pandèmia oferim unes portes obertes virtuals

 

Tota la comunitat educativa ha fet l’esforç per mostrar la vida del centre des de diferents punts de vista. La primera setmana de març  penjarem a la web  un seguit de vídeos explicatius del nostre projecte. A més a més per totes les famílies que han de fer la preinscripció i estan interessades en l’IE Jacint Verdaguer realitzarem un webinar en directe el dia 4 de març a les 18.00 hores per donar a conèixer el projecte. Cal demanar inscripció prèvia al webinar: ens heu d’enviar un correu electrònic a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Les dates previstes per la preinscripció d’educació infantil i educació primària són del 15 al 24 de març. Per educació secundària obligatòria, del 17 al 24 de març.

Premis

Primer Premi Marta Mata 2007

Primer premi Nacional de Catalunya 2009

Primer premi Cercle d'economia 2010

Finalistes premi Cercle d'Economia 2016

Premi CNICE als millors materials educatius 2018

Hi ha 82 convidats/des i cap membre en línia