• Els infans i joves són el centre de l'aprenentatge.

  Els entorns d’aprenentatge han d’atorgar als infants i joves el protagonisme que els correspon, estimulant el seu compromís i una participació activa i autoregulada en la construcció del propi coneixement.

 • L'aprenentatge és de naturalesa social.

  L'organització dels entorns d'aprenentatge ha de treure partit de la potencialitat de l'aprenentatge cooperatiu.

 • Les emocions són part essencial de l'aprenentatge.

  L'aprenentatge és un procés inextricable entre motivació, cognició i emoció.

 • L'aprenentatge té present les diferències individuals.

  L'organització dels entorns d'aprenentatge han de contemplar les diferents intel·ligències i diversitat de l'aula, posant el focus en l'infant o jove.
 • L'esforç amb sentit és clau per a l'aprenentatge.

  Estimulem als aprenents a posar en joc les seves capacitats per superar-se, evitant la ineficàcia de la pressió excessiva.
 • L'avaluació continuada, formadora i formativa, afavoreix l'aprenentatge.

  Les experiències educatives  han de permetre que els aprenents puguin identificar en claredat quines són les expectatives
  en relació a l'activitat de cadascun d'ells.
 • L'aprenentatge consisteix a contruir connexions horitzontals.

  Les situacions d'aprenentatge autèntic que promouen aquets tipus de connexions permeten obtenir nivells de comprensió més profunds.
 • L'acceptació de l'error s'esdevé essencial per la millora.

  Aprofitem l'error com a mitjà de detecció de les necessitats de millora. Qui no s'equivoca no aprofita les seves capacitats.
 • La inclusió i el treball amb grups heterogenis ens fa millors.

  La diversitat és un valor que aprofitem per viure i conviure en el món real i ens ajuda a millorar també l'aprenentatge.

Visita als estudis de TV3 amb els nens i nenes de la ràdio

. TPL_WARP_PUBLISH

Durant tot el curs 2018-2019 han treballat durant moltes estones de pati i de forma voluntària per aconseguir informar a tothom sobre allò que està passant a la nostra escola però, no només això, també han seleccionat música per amenitzar els patis i perquè tothom que vulgui pugui ballar.
 
És per aquest motiu que enguany els alumnes de 6è de primària que han volgut participar a la ràdio han tingut un petit regal final de cloenda: hem visitat els estudis de TV3 i Catalunya Ràdio! Però les sorpreses no acaben aquí perquè també vam poder participar al programa dels APM's de Catalunya Ràdio del dia 20 de juny i cantar una de les cançons de la cantata que varen fer.
 
L'escola felicita els nens i nenes participant per la seva dedicació i a tots els docents implicats que han fet possible que el projecte millori cada any més.
 
 

Premis

Primer Premi Marta Mata 2007

Primer premi Nacional de Catalunya 2009

Primer premi Cercle d'economia 2010

Finalistes premi Cercle d'Economia 2016

Premi CNICE als millors materials educatius 2018

Hi ha 319 convidats/des i cap membre en línia